Even voorstellen…

Mijn naam is Miranda Roeten. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters van 17 en 20  jaar en woon in Hilversum. Ik heb aan het Nimeto in Utrecht de opleiding Vormgeving en Styling gedaan en werk nu twee dagen in de week als vakbekwaam bloembindster. Al jaren knutselde en freubelde ik wat af op de school van mijn meiden en ook thuis ben ik altijd bezig. Toen onze jongste dochter naar groep 8 van de basisschool ging riep mijn man dat ik toch eens moest gaan denken aan een andere hobby, aangezien onze jongste dochter ook de basisschool toch snel ging verruilen voor de middelbare. Tja, daar had hij een punt! Maar wat? Themafeestjes verzinnen voor mijn dochters vond ik altijd erg leuk en ook workshops geven deed ik altijd met plezier. Zo begon het balletje te rollen, maakte een taart, nog een en nog een…..

En zo is Bij-okidoki ontstaan…….

Inmiddels is die hobby uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Ik heb verschillende cursussen gevolgd om steeds een beetje beter te worden en inmiddels de opleiding voor taartdecorateur afgerond aan “The Sugar Academy” in juni 2016.

 

Paar foto’s van mijn eindopdracht:

IMG_0234    IMG_0192    IMG_0237   IMG_0227   IMG_0223    IMG_0242   IMG_0195   sugar academy logo large

 

Mijn cursussen en opleidingen:

  • Diverse workshops bij Wendy Schlagwein (2014-2016)
  • The Sugar Academy Hilversum (les van Dominique Justine Ballard, Etty van Urk,
    Eline Vedder, Dirk Luchtmeijer, Anneke Hilligehekken, Carle Douglas
    en Bas van Duyvenbode (2015/2016)
  • Masterclass The Wobbly Dwarf bij Cakez ‘n’ Fun (Dirk Luchtmeijer) (2016)
  • Workshop macarons maken bij Carle Douglas (2016)
  • Patisserie Intensief 1 bij Carle Douglas (2017)