Kinderfeestjes

Algemene informatie:

Een partijtje duurt ongeveer 2 uur. De kinderen komen hier en worden op de afgesproken tijd weer opgehaald. Voor de jarige job ligt er een leuk cadeautje klaar. Voordat de kinderen gaan beginnen laat ik eerst wat voorbeelden zien. Zo kunnen ze eens goed bekijken wat ze gaan doen. Natuurlijk leg ik daarna uit hoe ze dat kunnen maken en help ik ze wanneer ze dat willen. Tijdens het partijtje  zorg ik voor wat te drinken en een lekker taartje.

Minimale deelname zijn 6 kinderen, max. 10.

 

Cupcakes versieren:

Bij het feestje cupcakes versieren de kinderen in het totaal 5 cupcakes. Deze krijgen ze mee naar huis in een gebaksdoosje waarop ze eventueel (voor de snelle knutselaars) kunnen kleuren. 

De cupcakes worden versiert met behulp van leuke uitstekers, malletjes, boetseersels en zelfs wat glitter! Geheel naar eigen inzicht of misschien in het thema wat de jarige heeft aangegeven. We werken met fondant in verschillende kleuren.

Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

De kosten zijn €24,50 per persoon

          

 

Taartje versieren:

Bij dit feestje ligt er een biscuitbasis (bolletje van 15 cm doorsnede) voor ze klaar. Deze gaan ze zelf vullen met een botercrèmevulling en jam. Daarna gaan we het taartje bekleden met (zelfgekleurd) fondant en kan vervolgens het versieren beginnen. 

Ook het taartje nemen ze mee naar huis in een echte gebaksdoos.

Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De kosten zijn €27,50 per persoon

           

 

Dit feestje is eventueel uit te breiden naar een barbietaartje.

De kosten hiervan zijn €30,50